Nytt liv, ny blogg

Nu är jag som ni kanske redan förstått hemma i Sundsvall sedan snart 2 månader. När jag precis kommit hem var jag rätt euforisk och inspirerad över att vara tillbaka, men med tiden började allt kännas som vanligt igen. Det är ganska skrämmande att komma hem igen efter en sådan här livsomvälvande upplevelse, jag har svårt att förstå att det faktiskt är verkligt - alla händelser och alla kompisar, jag skulle ljuga om jag sa att jag var bra på att hålla kontakten med mina au pair-vänner. 
 
Men, efter förra veckan som spenderades på Rhodos med syster och kusin hade jag bokat in en snabbvisit till Stockholm. Då blev det Svencca-reunion 2.0. På onsdagkväll kom jag med flyget från Luleå och hoppade sedan på en flygbuss in till centrum. När jag klev ur bussen blev jag helt överrumplad av tre skrikande tjejer, åh så glad jag var att se dem! 
 
Svencca-photoshoot i Farsta
Med det sagt tänkte jag säga tack och hej till aupairsystar.blogg.se och välkomna er att ta del av mitt (och bara mitt) liv på folkhögskola utanför Linköping, imorgonbitti går flyttlasset söderut!
 
Här nedan kan ni klicka er in på min blogg:
Life in yellow
RSS 2.0